SAUNALAUTTA

Tyylikäs ja monikäyttöinen saunalautta sopii erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen ja takaa unohtumattoman elämyksen työ- tai kaveriporukalle.
Saunalautta on leppoisa tapa viettää yhteistä aikaa hyvässä seurassa.
Merellinen miljöö tarjoaa rauhoittavat puitteet ja saunan lauteilta on helppo pulahtaa mereen uimaan. Kauttamme on mahdollista varata useita aktiviteettejä, kuten vesijettejä, SUP-lautoja tai vesiurheilua veneen perässä.
Saunalautta sopii niin virkistyspäivien, kokouksien, synttäreiden, polttareiden kuin muidenkin juhlien järjestämiseen.

Kesällä 2017 valmistunut saunalautta, jonka kotisatamana toimii Sarfvikin Venesatama, Espoon ja Kirkkonummen rajalla Länsiväylän vieressä. Saunalautta vuokrataan aina miehistön kanssa, jotka hoitavat risteilyn aikana kaiken tarvittavan, niin teidän tehtäväksi jää vain nauttia!

Saunalautalle mahtuu kerrallaan mukaan risteilylle max. 12hlö + miehistö. Mikäli teillä on kuitenkin isompi porukka, niin soita tai laita sähköpostia, niin lisätään tapahtumaan vaikka muutama vesijetti. Laituritilaisuuksissa lautalla voi olla 30hlö.

Saunalautalla on 11 metriä pituutta ja 5,5 metriä leveyttä. Lautta muodostuu kahdesta kerroksesta, jonka ensimmäisestä kerroksesta löytyy oleskelutilaa, pukuhuone+suihku, wc, sauna, palju ja lautan peräosasta rappuset, josta käynti kattoterassille.

Oleskelutilan pinta-ala on n.25m2. Sieltä löytyy ruokapöytä ja istumapaikkoja 12 henkilölle. Oleskelutilassa on myös reilun kokoinen jääkaapi integroituna kaapistoihin, joten juotavan nauttiminen kylmänä on taattu. Tilassa on myös äänentoistolaitteet ja karaoke.

Sauna on lautan takaosassa, noin 12m3 kokoinen. Pehmeät ja hyvät löylyt takaa Harvian puukiuas, johon mahtuu 200kg kiviä. Löylyjen yhteydessä ikkunasta pääsee ihailemaan kaunista saaristoa. Samaan aikaan löylyihin mahtuu 8-10 henkilöä.

Palju sijaitsee aivan saunan vieressä, johon mahtuu kerrallaan noin 6-8hlö.

Kattoterassin pinta-ala on 55m2. Istumapaikkoja löytyy reilusti ja tilaa jää vielä vaikka tanssimiselle. Mikäli kesken juhlinnan nälkä yllättää, kattoterassilta löytyy myös kaasugrilli. Mahdollisuus on myös tilata etukäteen ruokaa risteilylle. Terassin taka-osasta on mahdollisuus hyppiä uimaan, mikäli lautta on ankkuroituna. Ylhäältä löytyy myös äänentoistolaitteet, joten kuumat kesähitit eivät jää risteilyn aikana kuulematta.

Pukuhuoneen koko on n. 5m2. Huoneesta löytyy pitkä penkki, naulakoita, seinään kiinteästi asennettu iso peili, jonka vieressä pistorasia. Pukuhuoneen perällä sijaitsee suihkukaappi, joten suolaveden pääset pesemään lämpimällä makealla vedellä, makeavesisäiliön koko on n.1000litraa.